Українська компанія Intecracy Base вирішила підтримати вітчизняний бізнесу в період карантину.

Починаючи з 1 квітня 2020 року, протягом трьох місяців, хмарним рішенням системи внутрішнього електронного документообігу Megapolis.DocNet можна буде користуватися безкоштовно. Погоджувати, відправляти та підписувати внутрішні документи тепер можна не виходячи з дому і не порушуючи карантин.

Як зберегти бізнес і залишитися на плаву?

Відповідь на це питання шукають зараз більшість українських компаній. Один з варіантів цього рішення —  документообіг в електронному форматі. Це дозволяє компаніям продовжувати працювати навіть в той час, коли багато підприємств і державні структури закриті на карантин. Це мінімізує витрати і дає можливість співробітникам не ризикувати і не відвідувати офіс, а ефективно працювати вдома.

З цією метою компанія Intecracy Base надає українським компаніям можливість три місяці безкоштовно користуватися сервісом внутрішнього електронного документообігу Megapolis.DocNet.

Кому це буде цікаво?

Megapolis.DocNet допомагає всім співробітникам підприємств дистанційно працювати з усіма внутрішніми документами. Юристи, фінансисти, керівники компаній і всі відповідальні співробітники можуть погоджувати і підписувати документи за допомогою електронного підпису 24/7 не виходячи з дому. У будь-який час, з будь-якого пристрою, вони зможуть зайти в систему і працювати з необхідними документами. І не треба ризикувати.

Скільки триватиме акція?

Акція стартує 1 квітня і триватиме три місяці. Всі компанії, які підключилися в цей період зможуть користуватися хмарним рішенням Megapolis.DocNet безкоштовно, через браузер. Де завгодно, коли завгодно, з будь-якого пристрою. При бажанні можна буде встановити мобільний додаток.

Задати питання менеджеру:

тел.: +380 (93) 153 81 95

Офіційна сторінка FacebookMegapolis.DocNet

E-mail: Info@inbase.com.ua

Слідкуйте
за нашими новинами
та заходами
Підписатися